Vés al contingut

El Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana reconeix a l’EMTRE pel seu equipament d'educació ambiental

EMTRE
Emtreduca
Planta
Premis
Reciclatge
Residus
Membres de l'EMTRE, l'empresa Anthesis que gestiona el programa Emtreduca i de la planta de Los Hornillos
22-04-24

El Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV) ha reconegut a l'Entitat Metropolitana de Tractament de Residus (EMTRE) amb un premi per l'equipament educatiu de l'aula ambiental situada en la planta de tractament de residus de Los Hornillos a Quart de Poblet.

El president de l’EMTRE, Emilio José Belencoso, ha recollit el guardó de la mà del director general de Qualitat i Educació Ambiental, Jorge Blanco, en les instal·lacions del CEACV a Sagunt. Per part de l’EMTRE també han assistit a l'acte: el gerent, Francisco Potenciano; i membres de la direcció tècnica de l'entitat; de la planta de tractament de residus de Los Hornillos; i de l'empresa Anthesis, que té adjudicat el servei d'educació ambiental.

El president de l’EMTRE, Emilio José Belencoso, ha expressat, durant l'acte de recollida de guardons, el seu agraïment pel premi a l'equip educatiu del CEACV i a la Direcció General de Qualitat i Educació Ambiental de la Generalitat Valenciana. Concretament, Belencoso ha destacat: “Des de l'entitat realitzem una aposta ferma per la conscienciació i la sensibilització ambiental de la ciutadania, ja que la considerem una eina fonamental per a fomentar la separació i la reducció dels residus que es generen en les llars. Les visites i les activitats educatives de la planta de Los Hornillos són molt il·lustratives per a comprovar que encara produïm un gran volum de desfets i que aquests són una font de contaminació molt significativa”. A més, Belencoso ha aprofitat per a “animar tant als ajuntaments com a la ciutadania de l'àrea metropolitana de València a formar-se en la planta i a utilitzar els recursos formatius que l’EMTRE posa a la seua disposició a través del programa d'educació ambiental Emtreduca”.  

 

 

Els premis “Educació Ambiental en Ruta” (EAR) són un reconeixement que atorga el Centre Ambiental de la Comunitat Valenciana, que depén de la Direcció General de Qualitat i Educació Ambiental de la Generalitat Valenciana, al treball i esforç d'aquelles entitats valencianes que realitzen labors d'educació ambiental en el territori. Entitats que, a més, han d'estar adherides a la “Guia d'acció per a l'educació ambiental (EAR)”.

L'Educació Ambiental en Ruta, o cosa que és el mateix, la Guia EAR, impulsada pel CEACV, és el marc estratègic de referència i suport educatiu per a la construcció d'un model de societat basat en els principis de la sostenibilitat. En aquest marc s'estableixen ja 255 equipaments, empreses, associacions i institucions públiques de la Comunitat Valenciana.

Galeria

Desactivado

Copyright 2024 EMTRE. Tots els drets reservats.

Chat