Vés al contingut

Informació sobre l'app

Descarrega-la i instal·la-la en el teu telèfon

Quedarà registrada la teua activitat de visites als ecoparcs i els residus que has reciclat. Podràs consultar el teu historial de reciclatge, que ens servirà per a aplicar en el futur bonificacions en la teua taxa TAMER.

També trobaràs informació detallada de la ubicació dels ecoparcs fixos i mòbils de l'àrea metropolitana de València i una guia per a reciclar correctament els teus residus.

L'aplicació EMTRE la pots descarregar en Google Play i en l'App Store.

Per a registrar-te, necessitaràs el teu rebut d'aigua potable. En ell figura el número de contracte i el DNI del titular. Són les dades que hauràs d'introduir en l'aplicació per a fer el registre.

Quan t'hages registrat, l'aplicació EMTRE et servirà per a identificar-te a tots els ecoparcs fixos i mòbils de l'àrea metropolitana de València.

  google

  Enllaç Android:

  Google Play
  apple

  Enllaç iOS:

  App Store

  Com instal·lar-se l'app

  1. Busca el teu rebut de l'aigua. Per a registrar-te, necessitaràs el número de contracte i el DNI de la persona titular.
  2. Baixa l'app i instal·la-la al teu telèfon. L'aplicació EMTRE la pots descarregar a Google Play i a l'App Store.
  3. En el menú desplegable de l'app tria l'opció ‘Registrar-se’.
  4. Introduïx les dades que et demana.
  5. Ja estàs registrat. Enhorabona! Ara podràs identificar-te en tots els ecoparcs fixos i mòbils de l'Àrea Metropolitana de València

  Com utilitzar l'app a l'ecoparc

  1. Obri l'app en el teu mòbil.
  2. Fes clic en el QR que apareix en la part inferior de la pantalla.
  3. Ensenya eixe codi al personal de l'ecoparc per a identificar-te i mostra també els residus que hi portes per a reciclar. Així queda registrada la teua visita.
  4. El registre de l'activitat de visites als ecoparcs i els residus reciclats són els que es tenen en compte per a aplicar les bonificacions en la taxa Tamer.
  5. Pots consultar el teu historial d'entregues en l'app en qualsevol moment.
  6. També trobaràs informació detallada de la ubicació dels ecoparcs fixos i mòbils de l'Àrea Metropolitana de València i una guia per a reciclar correctament els teus residus.
  7. Els beneficis econòmics derivats de l'ús d'esta app tindran la consideració de guany patrimonial a l'efecte de l'IRPF.
  Logo Feder con texto en valencianoLogo de la Generalitat Valenciana
  Inactiu

  Copyright 2024 EMTRE. Tots els drets reservats.

  Chat