Vés al contingut

L’EMTRE i Global Omnium col·laboren perquè la ciutadania puga obtindre descomptes en la taxa TAMER

App
EMTRE
Premis
Tamer
Presentació del QR
26-06-24

L'Entitat Metropolitana de Tractament de Residus (EMTRE) i l'empresa Global Omnium col·laboren per a incloure un QR informatiu sobre els descomptes en la taxa TAMER en la factura de serveis ambientals, la qual s'emet a més de 800.000 habitatges i activitats econòmiques en tota l'Àrea Metropolitana de València. La finalitat d'aquesta acció conjunta és que la ciutadania conega detalladament la labor que exerceix l’EMTRE i, en particular, els beneficis econòmics que suposa utilitzar la seua aplicació mòbil en depositar els residus en els ecoparcs.

A l'acte de presentació d'aquesta nova mesura informativa han assistit el president de l’EMTRE, Sr. Emilio J. Belencoso; el vicepresident de l'entitat i regidor del Cicle Integral de l'Aigua de l'Ajuntament de València i president de l'Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics (EMSHI), Sr. Carlos Mundina; el gerent de l'entitat metropolitana; Sr. Francisco Potenciano; i el director general de Global Omnium, Sr. Vicente Fajardo. El president de l’EMTRE, Emilio J. Belencoso, ha destacat: “La inclusió d'un codi QR en les factures suposarà una millora en la facilitat i rapidesa en l'accés a la informació. Pretenem que cada vegada siga més la ciutadania que utilitza l'aplicació de l'entitat metropolitana per a beneficiar-se de les bonificacions en la taxa TAMER. D'aquesta manera, podem alleujar la pressió fiscal i, al mateix temps, fomentar la conscienciació i sensibilització respecte de la correcta separació dels residus”. Per part seua, el vicepresident de l’EMTRE, Carlos Mundina, ha assenyalat que “la col·laboració entre administracions i empreses per a desenvolupar accions promocionals com aquesta són clau per a fomentar la sostenibilitat i l'eficiència en la gestió dels residus”.

Concretament, en el lloc web al qual enllaça el QR la ciutadania podrà obtindre informació sobre: els passos per a descarregar l'aplicació mòbil de l’EMTRE, la seua utilització en els ecoparcs i els descomptes en la taxa TAMER. Convé recordar que la taxa TAMER finança el servei metropolità de tractament i eliminació de residus urbans. És de recepció obligatòria tant en els domicilis particulars com en les activitats econòmiques i es recapta per la pròpia EMTRE en els 45 municipis del seu àmbit d'actuació. Els subjectes beneficiaris de la taxa TAMER són aquells inclosos en el grup de domèstics que s'identifiquen en depositar els residus en qualsevol dels ecoparcs de la xarxa de l’EMTRE. 

El rebut de l'aigua que emet Global Omnium es pot trobar en dos formats: el digital i l'imprés en paper. En el cas de comptar amb el digital, el client veurà que davall del QR apareix un enllaç i que en punxar en ell podrà arribar a la pàgina web de l’EMTRE esmentada anteriorment. En cas de tindre l'imprés en paper, la persona consumidora haurà de buscar el QR en la factura, escanejar-ho i se li redirigirà a la mateixa web. També disposarà d'un QR amb un accés directe a l'alta en factura electrònica, que permet rebre-la còmodament en el correu electrònic i contribuir així a la reducció de la petjada de CO₂ i en la millora de la gestió de residus.
 

Galeria

Desactivado

Copyright 2024 EMTRE. Tots els drets reservats.

Chat