Vés al contingut

L'EMTRE i l'empresa valenciana RECYPUR promouen el reciclatge de matalassos usats i redueixen els residus que acaben en abocadors

Ecoparcs
EMTRE
Reciclatge
Residus
Abocador
Interior de l'empresa Recypur
01-02-24

L’EMTRE i l'empresa valenciana RECYPUR promouen el reciclatge de matalassos usats i aconsegueixen reduir els residus que acaben en abocadors. Així ho han constatat, durant la visita que van realitzar a les instal·lacions de la fàbrica, els tècnics i el gerent de l'entitat, Francisco Potenciano.

Els referits matalassos, procedents en part dels ecoparcs de l’EMTRE i de la recollida municipal d'estris i residus voluminosos, es reciclen mitjançant la utilització de les noves tecnologies de valorització disponibles en l'actualitat. Aquestes noves tècniques permeten crear matèria primera secundària amb les mateixes propietats i qualitat que l'espuma no reciclada.

Amb l'esmentada matèria primera secundària, que s'obté de l'espuma dels matalassos usats i dels minvaments sobrants de poliuretà del procés de fabricació, es produeixen: nous matalassos o nuclis de descans, plaques d'aïllament d'habitatges i farciments per a mobiliari com a cadires, sofàs o seients d'automòbils, entre altres.

L'empresa RECYPUR ha aconseguit ser pionera a desenvolupar una solució per a acabar amb els residus voluminosos i reduir la petjada de carboni generada pel material de poliuretà. Des de la companyia destaquen a més el seu compromís amb la problemàtica mediambiental, la sostenibilitat i l'economia circular.

Galeria

Desactivado

Copyright 2024 EMTRE. Tots els drets reservats.

Chat