Vés al contingut

L’EMTRE, la Generalitat Valenciana i el Ministeri de Transició Ecològica fomenten el reciclatge de matalassos durant la seua visita a l'empresa Ecoaqua

Reciclatge
Residus
Imatge de la visita a Ecoaqua
01-03-24

El director general de Qualitat i Educació Ambiental de la Conselleria de Medi Ambient, Jorge Blanco; la directora general de Qualitat i Avaluació Ambiental del Ministeri de Transició Ecològica, Marta Gómez; i el gerent de l’EMTRE, Francisco Potenciano; promouen la utilització d'una tecnologia valenciana pionera en el reciclatge de matalassos. Així ho han constatat i confirmat durant la visita que han realitzat a les instal·lacions de l'empresa especialitzada Ecoaqua, que té la seua seu a Ontinyent.

Concretament, Ecoaqua s'encarrega de reciclar matalassos usats mitjançant la utilització de les noves tècniques de valorització disponibles en l'actualitat, les quals permeten crear matèria primera secundària amb les mateixes propietats i qualitat que l'espuma no reciclada. Amb l'esmentada matèria primera secundària es produeixen: nous matalassos o nuclis de descans, plaques d'aïllament d'habitatges i farciments per a mobiliari, entre altres. D'aquesta manera, s'aconsegueix evitar que els matalassos usats acaben en abocadors i es redueix, per tant, el volum de residus depositats.

Galeria

Desactivado

Copyright 2024 EMTRE. Tots els drets reservats.

Chat