Vés al contingut

L’EMTRE reprén l’activitat dels seus ecoparcs mòbils a partir de hui

Ecoparcs
Imagen visita escolar a planta
18-05-20

Visiten Alfafar, Benetússer, Bonrepòs i Mirambell, Massamagrell i València.

L’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus reprén l’activitat de  tots els seus ecoparcs mòbils a partir de hui, dilluns 18 de maig, en trobar-se ja tota la Comunitat Valenciana en la fase 1 de la desescalada per l’alerta sanitària. Els sis ecoparcs mòbils de l’entitat no eixien al carrer des de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma el passat mes de març.


 Els ecoparcs mòbils reinicien la seua programació i estaran de dilluns a dimecres en Alfafar, Benetússer, Bonrepòs i Mirambell, Massamagrell i València en el seu horari habitual, de 10 a 14 i de 16 a 19 hores. 


L’ecoparc mòbil d’Alfafar està en la plaça de les Corts Valencianes, el de Benetússer visita la plaça de la Xapa, el de Bonrepòs i Mirambell es troba a l’avinguda Ernest Lluch mentre que el de Massamagrell s’ubica al carrer del Sol, vora l’estació. L’ecoparc mòbil de València s’ha col·locat al carrer Naturalista Arévalo Baca, al costat de la Tabaquera. 


A partir de dijous els ecoparcs mòbils de l’entitat visitaran Picassent, Torrent, Paterna, Godella i Puçol mentre que el de València romandrà a la mateixa ubicació. 


També els vint ecoparcs fixos de l’entitat es troben ja operatius del del passat 4 de maig. En aquest període de temps han arreplegat vora un milió d’objectes per a reciclar, entre els quals destaquen les deixalles provinents del sector de la construcció, el mobiliari i els electrodomèstics de la llar. 

La importància de reciclar bé 


El president de l’EMTRE i vicealcalde de València, Sergi Campillo, afirma que hem reobert tots els ecoparcs mòbils “coincidint amb el pas de tota la Comunitat Valenciana a la fase 1 de la desescalada”. El president de l’entitat afegeix que la mesura afectarà “els sis ecoparcs mòbils de l’EMTRE i el del servei de neteja i recollida de residus de l’Ajuntament de València”. Per a Campillo, “aquest servei és molt important perquè moltes localitats no disposen d’ecoparc fix i, per això, l’ecoparc mòbil es dirigeix especialment als xicotets municipis i als pobles del nord i el sud de la ciutat de València. Volem donar-los un servei de recollida d’aparells que, d’una altra manera, acabarien en el contenidor gris”. 


Coincidint amb el Dia Mundial del Reciclatge, que es va celebrar ahir a tot el món, el president de l’EMTRE recorda la importància de reciclar bé, especialment els aparells elèctrics i electrònics. “Els aparells electrònics i els xicotets electrodomèstics no es poden llançar al fem”, segons Campillo. “Cal portar-los als ecoparcs fixos i mòbils o telefonar al 010 i als serveis de recollida dels ajuntaments”. 
 

Desactivado

Copyright 2023 EMTRE. Tots els drets reservats.

Chat