Vés al contingut

Tancament temporal ecoparc Vara de Quart per obres

Ecoparcs
Medi ambient
Ecoparque Vara de Quart
16-09-22

L'Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus inicia este dilluns 19 de setembre els treballs de millora de l'ecoparc de Vara de Quart a la ciutat de València. Les obres, que tenen un pressupost de 110.000 euros, consistixen en la millora del sòl de la instal·lació, que havia patit un desgast pel trànsit continu de vehicles, així com el repintat de la senyalització viària existent. Es preveu que els treballs de millora duren aproximadament unes tres setmanes.

Estes millores han comptat amb el finançament de la Diputació de València, gràcies a la subvenció de 150.000 euros que enguany ha atorgat esta institució a cadascun dels consorcis de residus de la província.
Les instal·lacions de Vara de Quart romandran tancades fins al 10 d'octubre. Este ecoparc de la xarxa de l'entitat metropolitana va rebre més d'11.000 visites en el segon trimestre de l'any i és un dels més visitats de l'Àrea Metropolitana de València, al costat del de Paterna. 

El president de l'EMTRE i vicealcalde de València, Sergi Campillo, ha recordat que "durant el temps que estiga tancat al públic, els usuaris i usuàries habituals de Vara de Quart poden utilitzar la resta d'ecoparcs fixos i mòbils de l'EMTRE, ja que l'accés és universal per a tota la ciutadania de l'Àrea Metropolitana de València".

En l'aplicació per a mòbils de l'EMTRE i en la pàgina web (www.emtre.es) es pot consultar la localització i horaris de tota la xarxa d'ecoparcs. Cal recordar que, per a fomentar el reciclatge, els veïns i veïnes de l'Àrea Metropolitana de València, poden utilitzar l'app per a identificar-se quan vagen a un ecoparc, fix o mòbil, i així quedarà registrat el seu historial de visites de residus depositats. Amb estes dades, l'EMTRE aplica bonificacions en la taxa TAMER a les famílies que més i millor reciclen.

 

Galeria

Desactivado

Copyright 2023 EMTRE. Tots els drets reservats.

Chat